Sydsjællands Amatørgeologiske Forening
S.A.F.
. Forsiden Bestyrelsen Aktiviteter Medlemskab Medl.bladet Turbilleder .
. Nye fund Foreningsnyt Biblioteket S.A.F.s venner Stenmessen Links .
. Aktivitetsaftener Fossilgruppen Mineralgruppen Strandstensgruppen Interessegrupper Lokaliteter .

 

Billeder fra strandstensgruppens tur til Kobæk strand d. 29/5-2012

Tirsdag d. 29.05. havde vi i strandstensgruppen et dejligt gensyn med Kobæk Strand, fordi  vi denne gang blev ledsaget af et vejr, som viste sig fra sin kønneste side.
Vel ankommet blev stenjagten indledt med en portion godt humør og efterhånden som vi bevægede os hen ad stranden jævnt spredt over det hele, fik de fleste samlet en pæn høst. Blandt de spændende fund kan nævnes: Porfyr, sandsten, gravegange, ignimbrit, østersskaller, hulsten og søpindsvin.
Af og til stoppede vi op og nød synet af den smukke udsigt over Storebælt og nogle fik set en præstekravefamilie, som ikke var særlig generet af vores tilstedeværelse.
Efter at have rundet det lille fyr, slenterede vi tilbage til bilerne, hvor der ventede os en god kop kaffe og lækkert hjemmebag: Blåbærmuffins og chokoladekage mmmm.
Over kaffen og kagen fik vi drøftet og fremvist vores fund samtidig med, at vi kastede et sidste blik på de smukke farver over vandet, alt dette krydret med en god stemning.
Derfor kunne vi bagefter sætte kursen hjemad med endnu en god oplevelse i bagagen.
Man siger at tiden går hurtigt, når man er i godt selskab og det synes jeg til fulde er rigtigt, ikke blot på denne tur men også på mange af de andre, jeg har været med på.
Det har været spændende, at få opgaven med, at skrive denne artikel og jeg gør det gerne igen en anden gang.
Mette

Til sidetop